Jimmy studerade på Handelshögskolan och har levt ett stressigt liv. Har började söka inåt och idag har han ett stort intresse för naturen och hur den påverkar oss. Han övertygad om att det är otroligt viktigt vad vi stoppar i oss och därför vill han påverka matindustrin. Idag driver han Gårdendirekt, ett företag som distribuerar produkter och råvaror från noga utvalda gårdar och producenter. Dessutom så coachar han män att hitta sig själv så de kan börja leva livet istället för att överleva. #stress #prestation #hälsa #natur

from Instagram: http://ift.tt/2dxnYni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s