Lars-Eric Uneståhl brinner för att sprida sin kunskap inom mentalträning. Hjälp gärna honom genom att dela. Han är Fil. Dr. i tillämpad psykologi och mannen som introducerade begreppet mental träning i Sverige. Han har arbetat med en mängd elitidrottare och flera olympiska team runt om i världen, samt med flera av Sveriges största företag. I det här avsnittet reder Lars-Eric ut vad stress egentligen är plus att vi får massor av bra tips kring prestation, självträning och återhämtning. #prestation #stress #mentalträning #relaxandfocus #drinknoa

from Instagram: http://ift.tt/2cXJpbo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s