STRIDEN OM SJUKFÖRSÄKRINGEN Regeringen backar om långa sjukskrivningar

from Instagram: http://ift.tt/2blulor
Omni. ”Regeringen backar från det hårt kritiserade förslaget om hälsoväxling som innebar att arbetsgivare skulle tvingas betala för långa sjukskrivningar, rapporterar SVT Nyheter. Det meddelade socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) under en presskonferens. – Regeringen kommer nu att tillse att förslaget om hälsoväxlingen inte kommer att vara en del av höstbudgeten. Vi drar tillbaka det, sa hon. Strandhäll tillade att regeringen kommer att komma med andra förslag under hösten. – Målsättningen att få ner sjuktalen ligger kvar och vi har ett gediget arbete kvar framför oss.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s