Hej igen efter sommaren!
Så kul att vara igång med podden igen!

I det här avsnittet pratar vi bland annat om hur sommaren varit, och hur man kan hantera den stress som lätt uppstår när ”allt” ska hinnas med under några få veckor och när man är tillsammans med sin familj dygnet runt.
Vi blickar också framåt. Hur vågar man ta steget att göra något nytt, som att byta jobb och karriär? Fortsätt lyssna i höst, vi har många intressanta gäster på gång. Vi kommer att gästas av coacher, läkare och forskare. Förhoppningsvis har de svar på våra frågor kring stress och prestation. Dessutom har vi ny teknik som gör att ljudet nu är mycket bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s